Pilke-työ saa jatkoa

3.3.2023

Olemme saaneet Pilke-työlle jatkorahoitusta Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:lta seuraavan kolmen vuoden ajaksi. Olemme erityisen kiitollisia siitä, että Pilke-työn vaikuttavuus on todettu vahvaksi ja toiminta saa jatkua elinvoimaisena. Tulevien vuosien aikana painopisteemme siirtyy Pilke-työn koordinointiin, uusien ja olemassaolevien Pilke-alueiden toiminnan tukemiseen ja käynnistämiseen sekä kouluttajakoulutuksiin. Jatkossa Pilke-ohjaajakoulutuksia hyvinvointialueilla järjestävät kouluttajakoulutuksen käyneet Pilke-kouluttajat.

Keväällä 2023 keskitymme erityisesti hyvinvointialueyhteistyön vahvistamiseen ja koulutusten järjestämiseen. Päättelemme Pilkettä elämään -projektin toukokuun lopussa haikein – mutta onnellisin – mielin ja siirrymme Pilke-työssä uuteen vaiheeseen. Pilke-työtä jatkaa kesäkuun alusta alkaen Sininauhaliiton Pilkettä elämään -projektista Anna-Leena Nikula. Samalla Pilkettä elämään -projektin Twitter-tili siirtyy Sininauhaliiton eri kanaville.

Olemme kehittäneet projektissamme sähköisen Pilke-tuloksellisuuskyselyn. Kyselyn tavoitteena on tuottaa tietoa alueellisesti ja valtakunnallisesti Pilke-toiminnan vaikuttavuudesta, tuloksellisuudesta ja osallisuudesta ryhmäläisten arjessa sekä elämässä. Tule mukaan Sininauhaliiton järjestämään infotilaisuuteen liittyen Pilke-tuloksellisuuskyselyn käyttöönottoon!

Pilke-tuloksellisuuskyselyn infotilaisuus järjestetään 4.4.2023 klo 13-14. Voit ilmoittautua mukaan tästä ilmoittautumislinkistä 31.3.2023 mennessä.

Toukokuussa järjestämme tuttuun tapaan myös Pilke-toimijoiden verkkotapaamisen 9.5.2023 klo 13-15. Ilmoittautuminen avataan huhtikuun aikana. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Keväisin terveisin, Katariina, Anna-Leena ja Päivi

Luitko jo nämä?

23.11.2022

Pilke-ryhmissä luottamus kukoistaa - juhlaseminaarissa keskusteltiin ikääntyneiden hyvinvoinnista

Pilke-toiminnan 20 vuoden merkkipaalua kokoonnuttiin juhlistamaan Helsingin Paasitorniin 8.11.22....
7.10.2022

Tervetuloa Pilke® 20 vuotta -juhlaseminaariin 8.11.22

Ikääntyneiden vertaistuellinen päihdetyö Pilke täyttää 20 vuotta! Ilmoittautuminen...
6.10.2022

Pilke-ohjaaja- ja kouluttajakoulutukset syksyllä 2022

Syksyn Pilke-ohjaaja- ja kouluttajakoulutukset ovat käynnistyneet. Päivitämme tietoja uusien...