Pilke-työ saa jatkoa

3.3.2023

Olemme saaneet Pilke-työlle jatkorahoitusta Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:lta seuraavan kolmen vuoden ajaksi. Olemme erityisen kiitollisia siitä, että Pilke-työn vaikuttavuus on todettu vahvaksi ja toiminta saa jatkua elinvoimaisena. Tulevien vuosien aikana painopisteemme siirtyy Pilke-työn koordinointiin, uusien ja olemassaolevien Pilke-alueiden toiminnan tukemiseen ja käynnistämiseen sekä kouluttajakoulutuksiin. Jatkossa Pilke-ohjaajakoulutuksia hyvinvointialueilla järjestävät kouluttajakoulutuksen käyneet Pilke-kouluttajat.

Keväällä 2023 keskitymme erityisesti hyvinvointialueyhteistyön vahvistamiseen ja koulutusten järjestämiseen. Päättelemme Pilkettä elämään -projektin toukokuun lopussa haikein – mutta onnellisin – mielin ja siirrymme Pilke-työssä uuteen vaiheeseen. Pilke-työtä jatkaa kesäkuun alusta alkaen Sininauhaliiton Pilkettä elämään -projektista Anna-Leena Nikula. Samalla Pilkettä elämään -projektin Twitter-tili siirtyy Sininauhaliiton eri kanaville.

Olemme kehittäneet projektissamme sähköisen Pilke-tuloksellisuuskyselyn. Kyselyn tavoitteena on tuottaa tietoa alueellisesti ja valtakunnallisesti Pilke-toiminnan vaikuttavuudesta, tuloksellisuudesta ja osallisuudesta ryhmäläisten arjessa sekä elämässä. Tule mukaan Sininauhaliiton järjestämään infotilaisuuteen liittyen Pilke-tuloksellisuuskyselyn käyttöönottoon!

Pilke-tuloksellisuuskyselyn infotilaisuus järjestetään 4.4.2023 klo 13-14. (Ilmoittautuminen päättynyt).

Toukokuussa järjestämme tuttuun tapaan myös Pilke-toimijoiden verkkotapaamisen 9.5.2023 klo 13-15. Ilmoittautuminen avataan huhtikuun aikana. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Keväisin terveisin, Katariina, Anna-Leena ja Päivi

Luitko jo nämä?

Kolme ihmishahmoa, ikääntyneitä.
5.12.2023

Tervetuloa mukaan kevään 2024 Pilke-kouluttajakoulutukseen

Järjestämme maksuttoman etäyhteydellä toteuttavan Pilke-kouluttajakoulutuksen. Koulutus...
Mies lukee kirjaa
29.9.2023

Pilke-ryhmään osallistuminen vähensi alkoholinkäyttöä ja yksinäisyyttä

Vertaistuellisella pienryhmätoiminnalla on myönteisiä hyvinvointivaikutuksia päihteitä...
8.9.2023

Tervetuloa syksyn 2023 valtakunnallisiin Pilke-verkostotapaamisiin

Lämpimästi tervetuloa Sininauhaliiton Pilke-työn järjestämään valtakunnalliseen...